Disputation 3:e november!

Foto: Florent Renaud

Information till dem som vill komma på min disputation och/eller disputationskalaset efteråt! (Information in English below)

Disputationen äger rum kl 9:00 i Lundmarkssalen, Astronomihuset (Sölvegatan 27), i Lund (Sverige, Tellus, solsystemet, Vintergatan). Disputationen förväntas ta ca 2-3 timmar, med en kort paus efter första timmen.

Vad som händer under lunchen är yet to be determined, men troligtvis är jag på lunch med mina närmsta.

Disputationskalas tar plats i Andromeda + Cassiopeia, också Astronomihuset i Lund. Drop-in från ca 17:30, med lite snacks och bubbel. Det kommer finnas ljuvlig vegansk mat från African Food market (vill man inmundiga mycket dryck rekommenderar jag att man tar med det själv.) Förhoppningsvis lyckas vi fixa ett efterrättsbord också!

Under kvällen kan man få hålla tal om man så vill, men jag förväntar mig mysigt, informellt och en avslappnad atmosfär! Kom när du vill, som du vill och gå när du vill!

Om du vill komma till disputationen och/eller disputationskalaset, hör av dig till mig via mail eller telefon/sms/messenger/brevduva!


The defence takes place at 9:00 a.m. in Lundmarksalen, Astronomihuset (Sölvegatan 27), in Lund (Sweden, Tellus, the solar system, the Milky Way). The defense is expected to take about 3 hours, with a short break after the first hour.

What happens during lunch is yet to be determined, but I will probably be at lunch with the ones closest to me.

The defence party will take place in Andromeda + Cassiopeia, also in Astronomihuset in Lund. Drop-in from around 17:30 (5:30 p.m.), with some snacks and drinks. There will be delicious vegan food from the African Food market (if you want to drink a bit more, I recommend that you bring it yourself.) Hopefully we will manage to arrange a dessert table as well!

During the evening you can give a speech if you want to, but I expect a cosy, informal and relaxed atmosphere! Come when you want, as you want and leave when you want!

Let me know if you can make it by sending me an email or text/messenger/smoke signals!

, ,